Gastrokritik

Už dlouho jsem koketoval s myšlenkou minirecenzí z oblasti gastronomie. Je to svět, ve kterém trávím hodně času. Business snídaně, pracovní obědy, večeře, párty a drinky s přátely. Rád objevuju nová místa ale bojím se zkoušet naslepo (mnohokrát se vymstilo). Díky tomu jsem se vždy snažil dohledávat nové tipy ze všech možných i nemožných zdrojů. No a když už něco objevím já, rád se s tím podělím dál (pokud to teda stojí za to).

Vytvořil jsem tedy miniprojekt gastrokritik. Má za cíl zábavnou a stručnou formou předávat tipy, co v oblasti gastronomie stojí za vyzkoušení. A jelikož jsou lidi rádí škodolibí, občas se podělím i o zážitky nepříjemné. Vtipem je, že o těch špatnejch zkušenostech se píše mnohem líp.

1,541 thoughts on “Gastrokritik”